PMG-Coaching

Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen.

De Sessies

We gaan tijdens ons leven allemaal door periodes van stress, verandering, verdriet, rouw en tegenslag. Soms kan het dan prettig zijn, om met iemand te praten, een buitenstaander. Iemand die inzicht en kennis heeft om met deze problemen om te gaan. Tijdens de sessies praten we over je gedrag, je emoties en je ideeën/gedachten. Als coach kan ik tijdens de sessies samen met jou uitkristalliseren wat nou precies het probleem is. Bewustwording van wat gebeurt in je leven, en waarom jij reageert zoals je reageert is essentieel om tot inzicht te komen.  De kern van de sessies bestaat dan ook vooral uit bewustwording en de weg naar "ken uzelf". We gaan kijken naar je gedachten en niet vanuit je gedachten. Daarna ligt het initiatief bij de klant zelf, die de verandering, met een steuntje in de rug van mij, zelf tot stand moet brengen.

De relatie, tussen coach en klant, is van essentieel belang, voor een goed duurzaam resultaat. Wederzijds respect, vertrouwen, authenticiteit en oprechtheid kunnen er voor zorgen dat deze relatie ontstaat. In een sessie zijn coach en klant volledig aanwezig en gemotiveerd om het meest optimale uit de sessie te halen. Dit kan betekenen dat je uit je comfortzone gaat stappen, jezelf kwetsbaar gaat opstellen of erkennen dat je meningen gaat herzien. Dit alles nemen we samen door totdat jij je zeker genoeg voelt om de veranderingen ook buiten toe te passen.

Wanneer

De sessies worden (voorlopig, alleen nog) op de vrijdag gehouden. Het aantal sessies hangt af van de vraag en probleemstelling. Gemiddeld zijn acht sessies voldoende om je de juiste tools mee te geven om uiteindelijk zelf verder te zorgen voor de benodigde, wenselijke  verandering. Met hulp sta je stil bij het persoonlijk en professioneel functioneren, je wensen, doelen en mogelijkheden voor de toekomst. Je gaat meer bewuste keuzes maken, leert anders omgaan met obstakels, ziet nieuwe, andere perspectieven en vergroot je psychologische flexibiliteit. Dit alles is een creatief en motiverend proces dat niet makkelijk is, en je zeker energie zal kosten maar je ook nieuwe energie oplevert. Als coach begeleid ik je graag in dit proces.

Intake

Vraag een gratis intake gesprek aan. In ongeveer 30 min neem ik je mee door het programma en laat ik zien wat PMG-coaching te bieden heeft. Mail naar info@pmg-coaching.nl