PMG-Coaching

Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen.

Welkom bij PMG-Coaching 

Waarom is het zo moeilijk om gelukkig te zijn? Waarom is het leven soms zo moeilijk?  Waarom is de omgang met tegenslag, spanningen en stress voor de ene persoon makkelijker dan de andere? Hoe komt het dat sommige personen moeilijke momenten losjes van zich af weten te schudden en anderen er lange tijd in blijven hangen?

Het geheim van dit verschil ligt in de persoonlijke omgang met onze gedachten. Dat wat we zien en ervaren in deze wereld wordt gevormd door het filter van onze overtuigingen. Je hebt weinig invloed op de willekeur aan gedachten die in je opkomen. Hoe je ermee omgaat is bepalend voor hoe jij je leven ervaart, de wereld ziet en omgaat met de mensen en situaties om je heen.

Recente cijfers geven aan dat een op de zeven werkende Nederlanders wordt getroffen door een burn-out en het gebeurt ook nog eens op steeds jongere leeftijd. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat wie vaak piekert en verstrikt raakt in zijn gedachten, vatbaar is voor burn-out, depressie en angststoornissen.

Het op een gezonde manier omgaan met je gedachten geeft meer psychologische flexibiliteit waardoor een rijker en zinvoller leven ontstaat.

Een van de meest geavanceerde, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen efficiënte manier om dat te doen, is door middel van ACT (acceptatie en commitment therapie). Voor mij is het woord therapie te zwaar beladen voor het doorlopen van het programma wat ik aanbied, ik zou het liever als training willen benoemen.

Middels de basis van de ACT methode en methodieken wil ik jou begeleiden en coachen om je psychologische flexibiliteit te vergroten. Graag help ik jou het contact met je gevoel te herstellen en ervoor te zorgen dat jij je weer bewust wordt van dat wat je echt belangrijk vindt in het leven. We starten samen het proces van persoonlijke groei. Een proces dat, in elk geval, nooit pauzeert of eindigt.

Vraag een gratis intake gesprek aan. In ongeveer 30 min neem ik je mee door het programma en laat ik zien wat PMG-coaching voor jou te bieden heeft. Investeer in jezelf en mail naar info@pmg-coaching.nl